Gæstebog - Wellness og klassisk massage | Relaxis.dk i Odense

Gå til indhold

Hoved menu:

Det vil glæde mig meget, om du vil lægge en hilsen her i  Relaxis.dk's gæstebog ...

12 kommentarer
Gennemsnitlig stemme: 5.0/5

 
1 2
Per
2014-01-02 18:25:59
Mine bedste anbefalinger her fra Butik Slidstærk, rigtig dygtig massør for smerte lindring, men også mange fine wellness behandlinger. Her i Slidstaerk.dk bemærker jeg også et par hundrede medarbejdere der sørger for mine fødders velbefindende. venlig hilsen Per Bentzen. www.slidstaerk.dk
Maja
2013-05-21 11:07:35
Graviditet, Fibromyalgi og Hypermobilitetssyndrom er en dårlig cocktail!

Det har jeg ihvertfald måtte sande. Jeg er gravid med mit første barn og blev syg allerede fra starten. Da jeg havde ligget i sengen i 6-7 uger med opkast, svimmelhed og udmattelse opsøgte jeg Helena fra Relaxis. Jeg havde spændinger i hele kroppen af, at ligge passivt og mine muskler var svundet ind. De mange timer i sengen førte til hovedpine og ømhed i hele kroppen. Som kronisk smerte patient er vigtigheden af, at holde musklerne igang stor, men dette var umuligt for mig. Her hjalp Helena mig med at få gang i min krop igen ved hjælp af masage og Kranio Sakral Terapi. Langsomt fik jeg mere gang i hele min krop og mine spændinger og hovedpine blev væsentligt forbedret.

Jeg er nu i uge 20 af min graviditet. Jeg er ikke længere sengeliggende, men døjer med spændinger i kroppen. Jeg kommer regelmæssigt ved Helena, som hjælper mig med at gøre graviditeten til en nemmere tid. Det er også bare skønt at få opmærksomhed og forkælelse og jeg kan virkelig mærke, at Helena brænder for sit job.

Tusinde tak til Helena fra Relaxis

Med venlig hilsen

Maja
1 2

Måske du oven i købet vil bede dine venner kigge med ...

På forhånd mange tak
Helena

 
uhv@Relaxis.dk
Toftevej 27, 5220 Odense SØ
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu